Abdullah Avci: “Geen officieel bod ontvangen van Fenerbahçe”


avci9
Medipol Basaksehir trainer Abdullah Avci heeft tegenover Sporx bevestigd dat hij geen aanbieding heeft gehad van Fenerbahçe.
“Dat mijn naam wordt genoemd bij de grote clubs uit Turkije, laat zien hoe goed wij het doen. De verhalen zijn leuk om te lezen, maar ik heb geen officieel bod ontvangen van Fenerbahçe. Het jaar ervoor heb ik wel biedingen ontvangen, maar dit jaar niet. Het gaat nu niet om mij, maar dat Basaksehir in mei kampioen wordt. Wij willen ons doel die wij begint dit jaar hebben vastgesteld waar maken.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

Als Avci dit seizoen ook geen kampioen wordt, mag die een grote club vergeten.


+: 370
-: 0
R: 461
Level 3
+2

@Bona
Kampioen worden ze zowiezo belediye bosu bosuna bu kadar para yatirmadi bunlara , met die vieze transfers van hun.+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6
+1

Ik zie geen vieze transfers. Ik zie dezelfde hulp die de top 4 al jaren krijgen van de overheid. Sterker nog, dit is nog niks in vergelijking met de steun aan de top 4.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5

Dat zou pas aandacht trekken. Ze proberen tenminste een klein beetje te doen alsof het een doodnormale club is.


+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

Als ik Basak was zou ik op zoek zijn naar een spits, Adebayor is uit vorm en Bajic is gewoon ietsje betere versie dan Slimani.


+: 17834
-: 0
R: 20221
Level 6

Jup, Fakner Laff misschien+: 465
-: 0
R: 1620
Level 5

Basak zn gemiddelde is 29,3 team bestaat alleen maar uit rotzooi spelers van de top 3 max 2 jaar en Basak gaat terug naar de PTT lig


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Niet per se. Basak koopt bijna al zijn spelers voor een appel en een ei. Wat ze gaan doen is Visca verkopen en dan weer een lading gratis oude rotten halen die zullen presteren. De plek van Emre, die toch wel de belangrijkste is, is al gevuld voor volgend seizoen met Irfan en Jojic.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen