Officieel: Elis erkent interesse Fenerbahçe


albertus
Houston Dynamo-aanvaller Alberth Elis heeft bevestigd dat Fenerbahce interesse heeft in zijn diensten.

“Fenerbahce is vrij serieus. Ik heb voor mezelf de wens uitgesproken dat als er voor mij en voor Houston iets moois uit kan komen, we daar allebei open voor zullen staan. Ik heb een aanbieding van Fenerbahce en wij onderhandelen nog. Fenerbahce is een grote club en ik kan alleen maar zeggen dat we momenteel nog in gesprek zijn,” aldus Elis tegenover de Honduriaanse media.
 
Elis wordt verwacht in Istanbul, aanvaller dicht bij akkoord met Fenerbahçe
 
De Honduriaanse rechtervleugelaanvaller wordt bij de Major League Soccer gezien als een wereldtalent. Volgens Sporx gaat de aanvaller een meerjarig contract tekenen in Istanbul. Bij Fenerbahce kan Elis 1,5 miljoen euro per jaar verdienen. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen