'Fenerbahçe bereikt voor 4 miljoen akkoord met Parana om18-jarige talent Lucas'


aluka
Mario Vieira, de zaakwaarnemer van de 18-jarige Braziliaanse middenvelder Jhonny Lucas vertelde enkele dagen geleden dat ze in gesprek waren met Fenerbahce over een transfer. 

Uitspraken van Mario Vieira: 9 januari 2019
"Wij hebben een gesprek gehad met Fenerbahçe en zijn nog steeds aan het onderhandelen. Vandaag of morgen zal de Turkse topclub officieel een bod uitbrengen aan de Braziliaanse club Parana. We wachten af wat er gaat gebeuren,” aldus Vieira.
 
Volgens de Turkse sportkrant Sporx heeft de Braziliaanse club Parana een akkoord bereikt met Fenerbahce over de transfer van Lucas. De Turkse topclub gaat ruim 4 miljoen euro betalen aan Parana.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen