'Yanal is overtuigd van drones en stuurt stafleden op cursus'


arsuni
Ersun Yanal gaat tot het uiterste om het spel van Fenerbahce te verfijnen. Volgens diverse Turkse kranten wil de Turkse coach dat leden van de technische staf van de Super Lig leren om een drone te besturen.

Ersun Yanal wil de trainingen van Fenerbahce voortaan filmen met drones. Met hulp van beelden van bovenaf denkt hij zijn spelers nog beter op verbeterpunten te kunnen wijzen. De trainer heeft leden van de technische staf van Fenerbahce daarom gevraagd om te leren hoe ze een drone moeten besturen.
 
"Yanal heeft een ongelooflijk oog voor detail en kijkt altijd naar mogelijkheden om dingen te verbeteren", zo vertelt een bron binnen de club aan de Turkse pers. "Hij en zijn staf hadden moeite om bepaalde ideeën over te brengen op de spelers, waarop iemand binnen de club een drone voorstelde. Ze gebruikten er een voor een training en het was een geweldige manier om spelers beelden te tonen van formaties en waar de ruimtes liggen op het veld."
 arsuni1
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 370
-: 0
R: 464
Level 3

Ali koc vizyonu.


+: 1491
-: 0
R: 3264
Level 5

Stuur Frey, Tolga Cigerci, Atif, Sener, Ismail, Kameni, Berke en Ferdi weg (meeste gewoon verkopen, jonge spelers verhuren aan Nederlandse/Bel gische clubs ofzo).
Als er echt een bod van 15m euro is op Elmas, niet aarzelen en verkopen met doorverkoopperc entage van 20%.
Tolgay en Serdar Aziz zijn welkom ;D.+: 370
-: 0
R: 464
Level 3
+2

De Nederlandse en Belgische clubs staan natuurlijk allemaal in de rij voor de jonge spelers van fb . :facpal: :facpal: :facpal: :facpal: :facpal:


+: 601
-: 0
R: 1254
Level 5

Waarom zou je Frey weg doen? Hij is nog jong en laat zien dat hij hard wilt werken. Een spits hoeft niet voetballend super te zijn hij moet scoren. Toen hij de kans kreeg en wat meer minuten kreeg scoorde hij gewoon.


+: 8
-: 10
R: 55
Level 1

olm ben je djalla, Je stuur frey weg en dan? wat als soldado en slimani nie speel, Tolga cigerci wil je nu dus weg sturen? hebben we hem voor saus gehaald ali koc bunu biliyordu en hij heeft geen haast we gaan uiteindelijk gebruik van hem maken. Geen een club gaat eljif elmas halen voor 15 mil en doorverkoop percentage van 20 Procent toepassen je hebt serieus geen verstand


+: 601
-: 0
R: 1254
Level 5

Waarom teken ze niet meerdere lijnen op het veld zodat je vakken krijgt op het veld? Zo kan je het ook duidelijk maken. Maja hoe moeilijk kan het zijn om met een drone te vliegen..+: 70
-: 0
R: 495
Level 3

Yakında Şenol Güneş ve Fatih Terimde tutturmasın drone diye :lol:


+: 8926
-: 0
R: 13358
Level 6

Ook al bekijk je het vanuit de ruimte, Slimani gaat niet veel scoren.


+: 10977
-: 0
R: 11084
Level 5

Onze supporters zijn k,k achterlijk dom. Zijn ze nu al vergeten hoe slecht onze spelers zijn? 2-3 weken zijn voorbij en denken dat ze nu iets gaan verwachten? We zijn weer opgelicht door onze voorzitter met hun transfers, enige wat wij nodig hebben is een spits, middenvelder en een flankspeler en dan komen ze met 1 Cv.. nog 1 week en dan begint het en natuurlijk gaan ze komen met hun paniek transfers. Kijk naar Basaksehir, die misten meteen wie ze moesten halen en bam.


+: 4680
-: 0
R: 8889
Level 5

Yanal farkı işte bu. :facpal:+: 4
-: 0
R: 11
Nieuw

Slim idee zo kan hij iedereen zijn loopacties vertellen, wnr ze moeten gaan en hoe ze moeten lopen.

Ik voetbal ook en elke wedstrijd word gefilmd door een droon.

Nadat wij ook een slechte start hadden gemaakt als FB :P


+: 1673
-: 0
R: 3835
Level 5

Nu wil ik weten of het sinds de komst van de drone, het goed gaat of niet. :P


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Ali koc moeten ze op training sturen, kerel nog een fatsoenlijke aankoop gedaan. Hoor alleen maar geruchten, ik wil handtekeningen zien anders vrees ik echt het ergste voor fb

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen