'Fenerbahçe meldt zich in Almelo voor Peterson'


apets
Fenerbahçe heeft belangstelling voor Kristoffer Peterson. Dat meldt de Nederlandse media vandaag. De spits van Heracles Almelo staat voor een vertrek naar het buitenland.

Peterson heeft met zijn uitstekende statistieken de interesse gewekt van Fenerbahçe, maar ook van clubs uit Spanje, Italië en Griekenland. Bij Heracles heeft Peterson nog een verbintenis voor een half jaar, met een optie voor nog een seizoen.
 
Peterson heeft dit seizoen na zeventien wedstrijden tien doelpunten gemaakt voor Heracles. Vorig seizoen stond de teller na 33 wedstrijden 'slechts' op zeven goals. Peterson werd in 2016 overgenomen van FC Utrecht, dat hem kocht van Liverpool.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen