'Elis wordt verwacht in Istanbul, aanvaller dicht bij akkoord met Fenerbahçe'


elisos
Alberth Elis(22) is dicht bij een akkoord met de Turkse topclub Fenerbahce. 

De Honduriaanse rechtervleugelaanvaller wordt bij de Major League Soccer gezien als een wereldtalent. Volgens Sporx gaat de aanvaller een meerjarig contract tekenen in Istanbul. Bij Fenerbahce kan Elis 1,5 miljoen euro per jaar verdienen. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

Hij volgt Reyes en Fenerbahce al op Instagram en hij had een story geplaatst met een geel en een blauw hartje. Maar dat zegt natuurlijk niet altijd alles.

Ik hoop dat hij komt, Fenerbahce heeft sowieso een spits nodig. Hij lijkt me wel de type spits die Fenerbahce nodig heeft. Hij is echt snel, loopt goed de diepte’s in, houdt de bal niet lang bij z’n voet, hij kan redelijk goed koppen en het ziet ernaar uit dat hij kan afmaken.


+: 855
-: 10
R: 2380
Level 5

Wij hebben ook een “talent” uit de major league. Ik hoop dat deze transfer doorgaat.+: 480
-: 0
R: 1031
Level 5

kan het niet veel slechter doen dan Slimani dus hij is welkom


+: 64
-: 0
R: 478
Level 3

Fena bi oyuncuya benzemiyor, en azından Sülümaniden iyi

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen