Officieel: Celta de Vigo weigert spelersruil voor Emre Mor


emroor
De onderhandelingen tussen twee Turkse topclubs en Celta de Vigo over een transfer van Emre Mor zitten muurvast. 

Celta de Vigo vraagt vijf miljoen euro voor de vleugelaanvaller, die nog tot 2022 onder contract staat bij Celta. Fenerbahce en Galatasaray lijken vooralsnog niet het geld te hebben om de Turkse international aan te trekken.
 
Volgens Celta sportief directeur Felipe Minambres hopen Fenerbahce en Galatasaray Emre te kunnen halen met een spelersruil, maar daaraan wil Celta niet mee werken. “Wij hebben wat spelers in de aanbieding gekregen van Turkse topclubs, maar daar hebben wij geen interesse in. Wij hebben duidelijk gemaakt wat wij eisen voor Emre', legt technisch directeur Felipe Minambres uit.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen