'Fenerbahçe wil ver gaan voor Skov en verhoogt bod naar 6 miljoen euro'


askov
Fenerbahce wil Robert Skov heel graag aan de selectie toevoegen en is bereid diep voor de aanvaller in de buidel te tasten, zo meldt Milliyet.
Volgens de Turkse krant hebben de “Gele Kanaries” hun bod verhoogt naar 6 miljoen euro. In eerste instantie wilde Fenerbahce 4,5 miljoen betalen voor de 22-jarige buitenspeler.
 
Robert Skov scoorde dit seizoen al achttien doelpunten in twintig wedstrijden. Ook gaf hij al vier assists. In januari 2018 stapte Skov over van Silkeborg IF naar FC Kopenhagen voor één miljoen euro. Transferwaarde van Skov is ruim 5 miljoen euro.
 
Skov heeft bij FC Kopenhagen nog een contract tot medio 2022.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen