Fenerbahçe verhoogt bod op Tolgay Arslan weer


tolgayarslan
Fenerbahçe wil wat het ook kost Tolgay Arslan van Besiktas overnemen.
Volgens het nieuws van Haber1903 heeft Fenerbahçe het bod van 1 miljoen euro verhoogd naar 1,75 miljoen + Şener Özbayraklı. Besiktas heeft volgens het bericht dit bod ook afgewezen. Verwacht wordt dat Fenerbahçe de komende dagen met een nieuw bod komt voor Tolgay Arslan.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

Volgens een bron, heeft Fenerbahce 2 miljoen euro geboden en is dat bod afgewezen. Het bestuur van Besiktas wilt 3 miljoen euro + Sener.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

3 mil plus Sener is nog te weinig eigenlijk.. Het is dat we een extra rb nodig hebben en Sener onder Senol Gunes top heeft gepresteerd bij Bursa+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

Nog te weinig diyorlar aq.. adam az kaldi kadro disi. Wees blij zou ik zeggen.


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

@BJK

Normaal gesproken wel, maar Tolgay is uit de selectie gezet en het ziet er naar uit dat hij niet terug gaat komen.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Laat hem dan maar gaan voor 3 miljoen plus Sener. Tolgay heeft nog minimaal 4 hele goede jaren in zich, maar met dat Senol gaat dat er niet uitkomen bij ons.

Medel verkopen aan West Ham en met dat geld kunnen we een middenvelder halen, misschien Kaboré. Dan zijn we klaar.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen