Vicevoorzitter Fenerbahçe: "Serdar Aziz en Tolgay Arslan willen ook naar Fenerbahçe komen"


semihersoy
Semih Özsoy, vicevoorzitter van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan op TRTSPOR. 
"Sadik gaf aan dat zijn voorkeur Fenerbahçe was en heeft ons heel erg gelukkig gemaakt. Serdar Aziz en Tolgay Arslan willen ook naar Fenerbahçe komen."
 
Serdar Aziz staat op de exitlijst van Galatasaray terwijl Tolgay Arslan op de exitlijst staat van Besiktas. Beide heren hebben een doorlopend contract bij hun clubs.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Serdar gaat gratis naar Fener, en krijgt zijn loon er nog eens bovenop. Ik haat dit bestuur echt. Hoe kan je dit zelfs überhaupt besturen noemen?


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

Hoe kom je aan die informatie?+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

A Spor berichtte dit als een 'Son dakika haberi'. Normaal ben ik sceptisch met nieuws van A Spor, maar dit leek me wel waar te zijn, aangezien ze het al hadden over de details van het contract.

Correctie: Fener blijkt het achterstallig loon van Serdar te betalen aan hem, maar hij is alsnog gratis weg.


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

@Alex

Zou wel mooi zijn, geen transfersom dus. Dat betekend dat die 1,8 miljoen euro in de kassa blijft zitten bij de FFP.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5

Yangıncı taraftar iş başında. Ten eerste moet je gewoon wachten tot alles officieel is, wat is Aspor nou weer? Ten tweede is alles wat betreft Serdar dik en dik de schuld van Terim en zijn ego.


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

A Spor had zijn manager aan de lijn. Ik denk niet dat zijn manager live leugens zal verspreiden. Daarnaast had een naaste van Ali Koc een foto met Serdar in een restaurant, met een blauw-geel hart als beschrijving. En wat kan Terim in godsnaam doen aan het feit dat ons bestuur zó dom is dat ze hem helemaal gratis aan Fener geven?+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5

Serdar niet de deur uit forceren? Wat moeten ze doen als er geen ander bod binnenkomt, een tweede Tarik Camdal laten rondlopen voor 2 jaar? En ik had het vooral over alle cijfers. Niks is officieel tot de KAP.


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Voor zover ik weet wordt Serdar’s contract ontbonden en gaat hij gratis naar Fener. Dat is ook wat zijn manager zei.

Ik hou Serdar liever ‘gedwongen’ dan dat ik hem gratis aan Fener geef. Hij heeft tenslotte een contract waaraan hij zich moet houden.


+: 4677
-: 0
R: 8868
Level 5

5 miljoen plus Şener voor Tolgay.


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

Fener moet rekening houden met wat de club wil, niet wat Tolgay wil. Het lijkt er niet op dat hij gaat blijven, dan moeten ze gewoon de vraagprijs betalen. 3-3.5 miljoen plus Sener is denk ik het maximale wat we voor hem kunnen krijgen.+: 378
-: 0
R: 598
Level 4
MSB

Wat een grap, 3/5 miljoen voor tolgay? Wat heeft hij wel niet gedaan ? Wie moet hij uit de basis spelen bij Fener ?

Topal ? Elif? Jailson?

bejeke mag een miljoentje plus tolgay geven voor Sener..


+: 17834
-: 0
R: 20221
Level 6

Sanki Kroos, Kante ve Pogba oynuyor Fener’de. Topal, Jailson, Eljif diyor ya hahaha. Door die spelers staan jullie in de degradatiezone. Ben je dat vergeten?


+: 76
-: 0
R: 431
Level 3

snap niet waarom jou clubpie er nog 3 m voor vraagt plaats van dat je sener krijgt en 1 M amk die gozer heeft ten eerste niks gedaan dit seizoen vorge jaar was hij ook niet denderent aleen seizoen 16-17 speelde hij goed amk wees blij dat fener een bod bij doet...........


+: 3115
-: 0
R: 2531
Level 5

Wat heeft jullie Sener laten zien dan d.l israfi

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen