Officieel: Sadık Çiftpınar tekent 3,5-jarig contract bij Fenerbahçe


fblogo2018
Fenerbahçe heeft aan de KAP aandelenmarkt gemeld dat ze Sadık Çiftpınar hebben vastgelegd. De Turkse centrale verdediger heeft een 3,5+1-jarig contract getekend bij de Turkse topclub. Sadık Çiftpınar komt over van Yeni Malatyaspor. 
SADIK ÇİFTPINAR FENERBAHÇEMİZDE
05 Ocak 2019 Cumartesi
Kulübümüz, savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ve kulübü Evkur Yeni Malatyaspor ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun bonservisiyle kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlamıştır.
 
Bu bağlamda 1 Ocak 1993 doğumlu stoper ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
 
Sadık Çiftpınar ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz.
 
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 378
-: 0
R: 598
Level 4
MSB

24/25 jaar oud, zeker niet een van de beste maar goed genoeg voor minimaal een bankplekje. Zal het vast niet slechter doen dan Reyes.

Serdar Aziz halen, en een killerspits die niet op leeftijd is. In de zomer 2 nieuwe backs, 1 centrale middenvelder en 1/2 flankspelers en het moet goedkomen volgend jaar.


+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

Ogaaaaaaaah A- m =k.. wtf is dit? Als hij een jonge talent was zou ik het snappen maar wat als hij net als Ahmet Calik word? Biz cok gorduk bu adamlari. We hadden Mehmet Topuz, Selcuk say say bitmez en Alper nog steeds... Als we elke persoon 3,5 geven gaan ze gewoon niet meer spelen en wachten op hun oprot premies.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen