Officieel: Fenerbahçe maakt transfer Sadik Ciftpinar bekend


sondakikafb
Fenerbahçe heeft de transfer van Sadik Ciftpinar officieel bekendgemaakt.
Op Twitter reageerde de Turkse topclub met: “Welkom bij Fenerbahçe Sadik Ciftpinar! Samen zullen wij veel successen boeken.” Eerder bevestigde Adil Gevrek, de voorzitter van Yeni Malatyaspor de transfer van de 26-jarige Sadik Ciftpinar naar Fenerbahçe al. 
 
Verwacht wordt dat Fenerbahçe een geldbedrag en een aantal spelers gaat geven. Meer info volgt.
 
 sadikfboff2
Artikel delen met vrienden:


Reacties (23) 


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

En ozan is naar alanyaspor gegaan.

Slim gehandeld van malatyaspor door yigithan in ruil te krijgen.


+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

Dit is sowiso een transfer van Ersun Yanal. No way dat deze Franse oplichter iets te maken heeft.

Ik weet niet wat ik moet zeggen over hem, hij heeft gewoon een goeie halve seizoen achter de rug. Kijken hoeveel voor hem is betaald.+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5
+1

1-1,5 miljoen euro heb ik gehoord + yigithan als ruilmiddel en baris op leenbeurt. Dat zei de voorzitter van yeni malatyaspor


+: 480
-: 0
R: 1031
Level 5

Jammer vind ik geld verspilling tbh.

We hebben Yigithan, en dit is op dit moment een speler die pas een half seizoen goed draait en die al meteen kopen vind ik niet slim


+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

Let op mijn woorden dit word gewoon Ahmet Calik 2.0. Deze gasten kunnen de druk niet aan bij grote teams..


+: 64
-: 0
R: 478
Level 3

Ik vind Sadik een goede verdediger. Hoop dat hij bij Fener die lijn doorzet.+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Slim handelen van FB. Ze hebben twee turkse spelers gehaald en ook nog 4 spelers weggedaan. Drie daarvan komen eind van seizoen weer terug.
Nu hopen dat ze buitenlandse spelers verkopen en goeie daarvoor in plaats halen.


+: 1198
-: 0
R: 1485
Level 5
38

Wat Fenerbahcé moet gaan doen is dringend op zoek naar een killer voorin.

Je kan de achterhoede gaan versterken zoals je wilt ,maar juist voorin is het een pepernoot gevalletje met Slimani


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Bu arada Serdar Aziz’de Fenerbahce’de. Helemaal gratis. Ik word gek van dit klotebestuur. “Yok Mustafa Cengiz kan rationeel handelen’mış.” S*ktir g*t pis yönetim!


+: 2709
-: 0
R: 3389
Level 5

Ik hoop dat het uitpakt net als Egemen Korkmaz en niet net als Bekir Irtegun. Neustadter en Skrtel vertrekken in de zomer, samen met nog 12 anderen spelers (aflopend contract). Goed dat de club hier al op inspeelt.

Serdar Aziz halen is ook een must. Een duo Aziz-Sadik is gewoon ijzersterk.
Na Aziz komt Tolgay misschien ook. Het enige minpunt van het Fener bestuur is dat ze maar geen spelers kunnen verkopen. We hebben nu al 31 selectiespelers , de lijst wordt alleen maar meer, een Atletico Madrid heeft zelfs 20 selectiespelers , wie zijn wij om als idiote 31 spelers te hebben? Is alleen maar verbrand geld.+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6
+1

Egemen kwam van BJK. Dat was zo goed als zeker een garantie, wat een gladiator was dat zeg. Sadik is sowieso beter dan Neustadter & Reyes, dus een basisplaats (tenzij Serdar Aziz komt) heeft die vrijwel zeker. We gaan zien wat die er van gaat maken, hij is sinds kleinsafaan Fenerli, dat is ook een voordeel.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Een duo Aziz-Sadik is inderdaad heel sterk als ze het shirt van Antalyaspor of Bursaspor dragen. Ze kunnen allebei weinig met de bal, zijn wankel en de kans is groot dat ze een catastrofale fout maken.


+: 2709
-: 0
R: 3389
Level 5
+3

Egemen en Bruno Alves waren ook geen spelers die geweldig waren aan de bal, dus dat argument kan de prullenbak in. Het is Turkije en geen Nederland, opbouwen is niet noodzakelijk hier. Heel weinig CV's in TR kunnen dat. Bijna elke verdediger, inclusief die van BJK, ramt de bal de inworplijn in als er druk wordt gezet.

Sadik speelt al een jaar prima bij zijn club en Serdar Aziz is buiten zijn blessuregevoeli gheid gewoon een prima verdediger. Beide heren zijn ook niet op leeftijd en kosten qua aankoop niks.

FB is financieel sowieso niet in staat om betere verdedigers te halen. Ook is het sportief niet aantrekkelijk voor de meeste voetballers, omdat we Europees een drama zijn en al jaren geen beker pakken in Turkije. Dus kom maar op met namen die we beter konden halen dan Sadik en Serdar. Die zijn er niet. Bovendien, de kans dat Reyes en Neustadter een catastrofale fout maken is nog groter, dus dat komt wel goed.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Bruno Alves bunlari o konuda cebinden cikarir. Bruno was de opbouwende verdediger, Egemen was de kast achterin. Net als Marcelo-Tosic bij ons, zelfs Tosic kan beter opbouwen dan deze twee.

Sadik speelt prima bij Malatyaspor, in een compacte opstelling met weinig ruimte in zijn rug. Hij is een pure mandekker en ramt iedere bal naar voren, zelfs als hij niet onder druk wordt gezet. Ik begrijp niet waarom je zo blij bent met hem, het is maar een matige speler.

'Kom maar op met namen'. Ik ben geen scout, waarom moet ik met namen komen? De mensen die daarvoor worden betaald horen dat te doen.


+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5

@Bona Fide, je zit zo zo fout over Serdar. Het is alsof we het over een andere speler hebben.+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Vattier, ik riep hetzelfde over Semih, Ahmet Calik en Maicon. Serdar Aziz hoort ook thuis in dat rijtje, jij kan daar anders over denken. Ik was ook nooit een grote fan van Tosic.


+: 14
-: 0
R: 101
Level 3

Deze man is drama, yazıklar olsun yönetime. Sadık kim, wat een grap zeg.
Kijk alle goals van Yeni Malatya terug ook van vorig jaar. Je schrikt je dood hoe hij verdedigt en waar hij staat. Yazıklar olsun böyle yönetime lanet olsun böyle işe.


+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

Aq verwacht je Ramos, Thiago silva ofzo?


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Waarom Ramos als je Necip kan halen?+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Mooi dat wij daar van af zijn. Sadik is een leuke 4e verdediger voor een topclub, meer zit er niet in. Ik begrijp ook niet waarom Fener geld uitgeeft aan zo'n verdediger, terwijl het probleem duidelijk voorin ligt. Fener heeft 1 tegendoelpunt meer dan BJK, 3 meer dan GS en ze hebben zelfs minder tegendoelpunten dan Kasimpasa. Het probleem ligt bij Fener voorin, maar ze zijn als eerste bezig met Sadik en Serdar Aziz. Onbegrijpelijk.


+: 2709
-: 0
R: 3389
Level 5
+3

Je begrijpt niet waarom Fener een verdediger haalt, nou ik zal je vertellen waarom. De twee basisspelers in het centrum gaan over 6 maanden weg, aflopend contract. Ze verdienen te veel geld en gaan echt geen verlenging krijgen. Fener heeft bovendien helemaal geen geld voor een betere CV, dus is dit gewoon een koopje en een prima transfer. Ook Serdar Aziz is een prima transfer, als je de mogelijkheid hebt om zo'n speler vast te leggen moet je dat altijd doen. Ze konden inderdaad eerst aanvallende spelers halen, maar we hadden ook voor volgend seizoen met nood verdedigers nodig, dus als ze dat nu al hebben geregeld prima. Anders waren we volgend jaar te laat mee en konden deze spelers zo worden weggekaapt.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Het is overduidelijk waar het probleem ligt, verdedigend is Fener niet veel slechter dan GS of BJK. En volgens mij hebben jullie ook niet meer zo veel te besteden, dus dan is het toch logisch dat ik vraagtekens ga zetten bij deze transfers? Contracten lopen inderdaad af, maar degradatie is een serieus gevaar voor Fener. Dan lijkt het me beter dat je aan de korte termijn denkt ipv dat je je al gaat voorbereiden op komend seizoen.


+: 536
-: 0
R: 2015
Level 5

Als je daarmee bedoeld dat hij Skirtel gaat vervangen dan ben ik bang dat jullie problemen langer dan 1 jaar gaat duren.

Afgelopen zomer riep is al dat fener te veel B en C spelers aantrok en geen spelers die je kampioen zullen maken. Sadik is een C speler voor Fener begrippen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen