'AS Monaco na Fabregas ook akkoord met Pepe'


apop
Volgens Sky Sports staat Cesc Fàbregas op het punt om Chelsea te verruilen voor AS Monaco.
De 31-jarige Spaanse middenvelder, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt, is geen vaste waarde in Londen. Er zou een akkoord zijn bereikt met Fabregas. Ook Fenerbahce toont nog interesse in Fabregas.
 
Nadat Pepe zijn contract met Besiktas had laten ontbinden, werd hij in verband gebracht met een transfer naar FC Porto en Wolverhampton Wanderers. De 35-jarige verdediger zou nu op het punt staan bij AS Monaco te tekenen. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Pepe Monaco ya giderse yönetime cok küfür ederim. Fikret Orman gaf aan dat zijn vader ziek is en dat hij naar Portugal terugkeert en dat we hem daarom transfervrij hebben laten gaan.


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Bij mijn weten lieten ze hem gaan omdat ze wilden besparen op zijn loon.+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Dan nog had je een transfersom voor hem kunnen krijgen.


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Dit is Turkije broer. Ze zijn er niet capabel om een transfersom te vragen voor een speler die ze niet meer willen. Bij elke club is het 'alacaklarina karsilik'. Domme mensen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen