"Een speler halen in de winter is moeilijk"


antay
Fenerbahçe-trainer Ersun Yanal maakte vrijdagmiddag in een persconferentie bekend dat het bestuur bezig is met de nodige transfers.
De ervaren trainer benadrukte ook dat het moeilijk is om een speler aan te trekken in de winterstop. 
 
“Transfers moet je echt niet aan mij vragen. Jullie moeten alleen weten dat het bestuur dag en nacht bezig is om de juiste namen aan te trekken. Het is echt niet makkelijk om een speler aan te trekken in de winterstop. Je moet goed onderzoek doen naar een speler. De meeste spelers die in de winterstop hun club verlaten kampen met  problemen bij hun eigen club.
 
"Ik wil er ook verder niet teveel over kwijt. Fenerbahce-supporters zullen even moeten wachten en dan horen ze vanzelf wel welke namen ons team komen versterken,” aldus Yanal.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Hoop niet dat dit weer acties zijn om de fans te sussen om geen spelers te halen. Je hebt al troep spelers gehaald in de zomer, het kan er alleen maar op beter gaan. Het is onzin om te zeggen dat er in de winter geen fatsoenlijke spelers beschikbaar zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen