Officieel: Fenerbahçe bereikt principeakkoord met Malatyaspor-verdediger Sadik'


asadiks
Fenerbahçe en Malatyaspor zouden een principeakkoord bereikt hebben over de 26-jarige Sadik Ciftpinar.
Dat meldt Adil Gevrek, de voorzitter van Malatyaspor. Er is echter nog wel één voorwaarde voordat de Malatyaspor-verdediger definitief speler wordt van de Turkse topclub.
 
“Wij hebben een principe-akkoord bereikt met Fenerbahce om Sadik Ciftpinar. Inruil voor Sadik hebben wij Yigithan Guveli met zijn transfersom gekregen. Daarnaast hebben wij ook een huurdeal om Baris Alici. Komende zes maanden zien jullie hem bij Malatyaspor,” aldus Adil Gevrek tegenover BeinSports.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Waarschijn wordt het dan Isimat of Serdar voor BJK, misschien zelfs beiden.

Ik lees ook over Ersan & Zapata, die twee hoef ik niet. Te oud en/of niet fit.


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

Misschien komt Serdar wel naar Fenerbahce :P , als Skrtel niet wilt verlengen is het mogelijk.+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

De kans is groter dat die naar BJK gaat. Maar dat zien we wel.

Btw, teringslecht gehandeld door FB voor Sadik. Ik heb gelezen dat ze 1,5 miljoen betalen + Baris Alici half seizoen en Yigithan 1,5 seizoen verhuren. Hayirdir David Luiz’i mi aliyorsunuz


+: 5025
-: 0
R: 7771
Level 5

Een huur periode voor die twee van ons is geen slecht idee.


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5
+1

@Alba

1,3 miljoen euro, Yigithan blijft daar en Alici een half seizoen huur. Ik denk Baris de druk niet aan kan, voor al op dit moment is het erg zwaar als jonge jongen.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

1,3 miljoen is wel veel voor iemand als Sadik waarvan z’n contract over 6 maanden eindigt. Als jullie toch zoveel geld hebben, kunnen jullie net zo goed wel wat meer bieden dan 1 miljoen voor Tolgay :P+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

@Alba

Haha, daar heb je wel gelijk in hoor. Voor zover ik weet gaan ze een bod van 2 miljoen euro doen, hopelijk accepteert het bestuur van Besiktas het.


+: 0
-: 0
R: 1
Nieuw

Deze strijder had ik zo graag bij mijn Besiktas zien en ik ben niet sarcastisch. :(
Speelt ijzersterk al een anderhalf seizoen, ook al is hij een verdediger hij strijd voor ieder meter zulke spelers hebben we hard nodig.
Serdar Aziz zou ook niet slecht zijn, die maakt met Fatih Terim blijkbaar een Gomis gevalletje mee, alleen is die gast om de twee wedstrijden geblesseerd.


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Hij zou een goede vervanger zijn geweest voor Pepe. Laten we eerlijk zijn Fb heeft wel dit soort spelers nodig zoals het er nu uitziet is het een gatenkaas achterin, nu ook skrtel heeft aangegeven om te gaan vertrekken. Moet FB meer dan ooit versterking zoeken achterin.


+: 536
-: 0
R: 2015
Level 5

Ben blij dat hij heeft gekozen voor Fenerbahce. Vond hem altijd zo irritant spelen tegen ons.

Dat een speler goed speelt bij Malatya hoeft nog niet te bekenen dat hij goed gaat spelen bij een topploeg. Het is gewoon een C speler.

Voor Fener goed nieuws aangezien hij al ervaring heeft in de PTT lig.+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

Siz Pepeyi aldinizda neoldu? Sizi satti gitte. 2 yillik takimi.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Ambitieloze jongen

Kiest liever voor een degradatiekandi daat dan voor een kampioenskandid aat..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen