'Besiktas eist 3 miljoen voor Tolgay; Fenerbahçe biedt Ozan plus 2 miljoen'


atolgem
Het heeft er alle schijn van dat Tolgay Arslan naar Fenerbahce gaat verkassen.
De middenvelder van Besiktas heeft volgens verschillende Turkse media een persoonlijk akkoord bereikt met de grootmacht, maar door de moeizame onderhandelingen tussen de clubs laat een transfer op zich wachten. Sporx meldt dat Besiktas aanzienlijk meer geld wil vangen dan aanvankelijk werd gedacht.
 
De afgelopen tijd deed het bedrag van rond de 2 miljoen euro de ronde, maar Sporx claimt vandaag dat Besiktas 3 miljoen euro wil toucheren. 
 
Volgens Sporx wil Fenerbahce in ieder geval niet zoveel geld op tafel leggen om de jongeling binnen te hengelen. Fenerbahce zou denken aan een veel lagere som, waarbij 2 miljoen als acceptabel wordt gezien. Naar verluidt ligt er een contract voor vier jaar klaar in Istanbul voor Tolgay, die een startsalaris van anderhalf miljoen euro per seizoen krijgt.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen