'Besiktas eist 3 miljoen voor Tolgay; Fenerbahçe biedt Ozan plus 2 miljoen'


atolgem
Het heeft er alle schijn van dat Tolgay Arslan naar Fenerbahce gaat verkassen.
De middenvelder van Besiktas heeft volgens verschillende Turkse media een persoonlijk akkoord bereikt met de grootmacht, maar door de moeizame onderhandelingen tussen de clubs laat een transfer op zich wachten. Sporx meldt dat Besiktas aanzienlijk meer geld wil vangen dan aanvankelijk werd gedacht.
 
De afgelopen tijd deed het bedrag van rond de 2 miljoen euro de ronde, maar Sporx claimt vandaag dat Besiktas 3 miljoen euro wil toucheren. 
 
Volgens Sporx wil Fenerbahce in ieder geval niet zoveel geld op tafel leggen om de jongeling binnen te hengelen. Fenerbahce zou denken aan een veel lagere som, waarbij 2 miljoen als acceptabel wordt gezien. Naar verluidt ligt er een contract voor vier jaar klaar in Istanbul voor Tolgay, die een startsalaris van anderhalf miljoen euro per seizoen krijgt.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6
+2

Bunu Fener ya da Galatasaray'a veren yonetimin ben. Als je per se van hem af wil, verkoop hem dan aan een Duitse club. Waarom naar je concurrenten? En dan wordt er nog gesproken over een ruildeal met Ozan, Sener of Serdar. Sizin yapacaginiz isin icine edeyim.


+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5
+1

Hij heeft toch nog een ijzersterk contract? Dan moet je ook naar de wensen van de speler luisteren. Misschien wil hij in Istanbul blijven.+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Net zoals Serdar Aziz die naar BJK wil bijvoorbeeld


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Dat is natuurlijk ook zo. Maar dan zou ik hem alsnog gewoon bij de team houden. Ze stonden op het punt om hem te ruilen voor Ozan, maar door de reacties van de supporters hebben ze daarvan afgezien.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Van wat ik heb gelezen en gehoord: Senol zei tegen Fiko dat Tolgay zich mag aansluiten bij het team, als die zich zou verontschuldige n (tegenover Senol). Tolgay heeft dat niet geaccepteerd. Tolgay heeft een principe-akkoor d bereikt met FB en GS.


+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5

@Alba

Wij hebben onze opties sterk verminderd nu we met FFP hem de deur uit forceren. Kieskeurig zijn is geen optie. Zoals Bona al zegt over Tolgay, dit moest anders. Houden en bij een bod wegsturen (als het echt moet).+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Enige realistische takas is tussen Tolgay en Serdar..

Die dikke Ozan en kapotte Sener mogen ze gratis geven, andere opzouten. Dit zijn reservespelers en zelfs kadrodisi van een degradatiekandidaat..

Verkoop Tolgay voor 5 aan bundesliga of Serie A, en haal Serdar voor 2,5


+: 4676
-: 0
R: 8865
Level 5

Aynen Bona ben het met je eens. Er is vast wel een Duitse, Engelse of Nederlandse club die hem wil kopen. :facpal:


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Laat deze nietsnut naar Gese gaan, na 89 wedstrijden zonder doelpunten zie ik Messi, Vattier en Hoppersin hem al helemaal uitschelden :lol:


+: 7296
-: 10
R: 13266
Level 6

Ik scheld jou ook uit :P niet aansmeren+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5
+1

Wij hebben alleen al een versie die de helft van de supporters uitscheld om dezelfde reden: Belhanda.


+: 20
-: 0
R: 142
Level 3

Fener gitsin 3 şişe gazoz alana Ozani versin ne işi var Beşiktaş ta. Bu genç yaşına rağmen bundan sonra kendini futbola verirmi o bile şüpheli


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Ersun Yanal wil hem al jaren, ook bij Trabzon..

Tolgay is echt een speler die Fener nodig heeft, zou het jammer vinden dat hij weggaat zeker naar een concurrent maar blijkbaar is hij te ver gegaan.

Als we hem dan toch wegdoen, dan maar voor de hoofdprijs

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen