'Lazio doet nieuwe poging en biedt 1 miljoen meer dan Dortmund op Elmas'


elkem
De verwachting is wel dat oefenmeester Ersun Yanal van Fenerbahce geld uit mag geven in de aankomende winterstop

Naar verluidt hebben de Italianen nu een openingsbod van liefst 16 miljoen euro uitgebracht op Eljif Elmas van Fenerbahce.
 
Diverse Turkse kranten melden op donderdag: "Lazio schakelt een versnelling door in de jacht op Elmas. De aanvallende middenvelder van Fenerbahce staat er goed op bij alle Europese topclubs, maar Lazio wil snel handelen. 
 
De Italianen hebben daarom een bod van bijna 16 miljoen euro neergelegd bij Fenerbahce, in de hoop dat daar positief op gereageerd wordt. Dortmund bood onlangs nog 15 miljoen euro voor Elmas.
 
Daarnaast is het overigens geen geheim dat ook Arsenal Elmas maar al te graag aan zijn selectie wil toevoegen.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 17
-: 0
R: 53
Level 2

Verkoop hem zo snel mogelijk. Ik ben eerlijk gezegd niet echt onder de indruk van Elmas, Baris hetzelfde.


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4
+1

Deze jongen gaat ons kampioen maken, dus niet verkopen. Eerst moeten we 10 spelers weg en hem houden. Kerel is Aurelio 2.0+: 7299
-: 10
R: 13277
Level 6

HahahagHahahahz


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Welke gek wilt er nou 16 miljoen geven voor hem? Hij doet letterlijk niks goed.


+: 14
-: 0
R: 92
Level 2

Sat sat sat.. omdat hij “talent” is willen meesten hem behouden.. toegevoegde waarde? 0! Deze man kost gewoon punten pakt onnodig kaarten. Als dit waar is verkopen.. zo hoef je geen ffp te overtreden!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen