'Fenerbahçe doet huurbod op Al Duhail om Edmilson'


admilso
Junior Edmilson verliet afgelopen zomer Standard voor een avontuur in de woestijnen van Qatar bij Al Duhail. 

De Braziliaanse Belg wordt regelmatig aan een terugkeer naar België gelinkt. Zo was Edmilson bij Antwerp, Anderlecht en zijn ex-club Standard in beeld. Toch bestaat de kans dat de voormalige speler van Standard in januari al zal terugkeren naar Europa. RSC Anderlecht lijkt niet meteen een optie te zijn, ook al zijn ze daar al zeer lang enthousiast over de flankaanvaller.
 
Maar ook in Turkije is er interesse voor Edmilson. Turkse media melden namelijk dat Fenerbahçe het vizier op de 24-jarige vleugelaanvaller heeft gericht. 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Deze gast komt echt niet naar FB, FB kan zijn salaris niet betalen. Ali koc pompt geen olie uit de grond, sterker nog hij pompt helemaal niets in FB.


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

Beter je huiswerk doen, hij heeft nu al 250 miljoen TL en 50 miljoen euro in de club gepompt. Plus, hij heeft in zijn eerste maand 15 miljoen euro aan achterstallige salaris betaald, uit eigen zak!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen