Volkan Demirel biedt excuses aan en barst in tranen uit: "Heb ze teleurgesteld. Sorry"


avmok
Fenerbahce-doelman Volkan Demirel heeft via een persconferentie zijn excuses aangeboden bij voorzitter Ali Koc, vice-voorzitter Semih Ozsoy zijn collega's en de achterban van de “Gele Kanaries”. 

De doelman voelt zich verantwoordelijk voor zijn daden. Hij werd door het bestuur voor drie maanden buiten de selectie gezet.
 
'Ik wil me verontschuldigen bij voorzitter Ali Koc, vice-voorzitter Semih Ozsory en mijn teamgenoten en bij de fans, omdat ik ze heb teleurgesteld... Sorry! Bekijk video hieronder.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 536
-: 0
R: 2015
Level 5

Grappig, ik heb nog nooit een ayi zien huilen.


+: 6
-: 0
R: 35
Level 1

LEGEND !!!+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Hahahah laatste beetje respect dat ik voor deze kneus had is nu ook weg

Altijd en overal de kabadayi uithangen, zelfs tegen de voorzitter etc en nu lopen huilen..


+: 7
-: 0
R: 60
Level 2

Een beetje de pandabeer uithangen wat een zielige vent
Verbannen uit de tff gewoon overal in tr stadionverbod geven kom op man eerst stoer doen tegen iedereen en dan sorry zeggen wat makkelijk
Nee nee gewoon oprotten


+: 6
-: 0
R: 35
Level 1

PATRON !!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen