Lopez weigert terugkeer Benzia naar Lille: "Ik zie dat niet zitten"


abinj
Gerard Lopez, voorzitter Lille ziet een terugkeer van Yassine Benzia in ieder geval op dit moment niet zitten. De spelmaker van Fenerbahce merkt dat het bij zijn huidige club even totale chaos is en wordt het hemd van het lijf gevraagd.

Is een snelle terugkeer naar Frankrijk een mogelijkheid? "Nee, echt niet. Je kunt niet in de toekomst kijken, maar op dit moment zie ik dat totaal niet voor me. Daar word je niet heel vrolijk van", vertelt Lopez in het La Voix du Nord krant
 
Daarmee sluit hij een terugkeer van Benzia naar Lille uit. De 24-jarige Algerijn heeft nog een contract tot medio 2019 bij Fenerbahce. De Turkse topclub kan hem voor zes miljoen euro overnemen van Lille.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1491
-: 0
R: 3264
Level 5

Comolli orospo evladi senin AQ. Dogru durust transfer etmedi, aldigi butun oyuncular 0 katki verdi.


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Die man had Liverpool de grond ingeboord in 2011. Andy Carroll 46 miljoen :facpal:+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Deze maai wat een miskoop


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Terraneo was de hielelikker van Aziz Yildirim en Comolli van Ali koc. Beide gaan Fb de afgrond inwerken. ALs Ali koc ballen heeft dan geeft hij hem een schop onder de kont en jaagt hem weg i.p.v. dat hij alle coaches en trainers ontslaat moet hij COmolli ontslaan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen