VIDEO: Ersun Yanal motiveert Fenerbahçe-spelers


apole
Als trainer is het niet makkelijk om elke week weer een goede aanmoediging te verzinnen vlak voor je je spelers het veld op stuurt.

Veel trainers hebben er een hekel aan. Ze vinden het in feite ook niet nodig. 'Moet ik mijn ploeg motiveren? Nee, dat moet uit de spelers zelf komen', is één van de vele antwoorden die je dan vaak hoort.
 
'Het zijn profs. Ik ga toch niet iedere week iets verzinnen of de heren hun best willen doen?' Het is misschien ook wel een opgave. Iedere week maar weer iets verzinnen om die spelers te inspireren en te motiveren. Ersun Yanal, de nieuwe trainer van Fenerbahce heeft de spelers vandaag vlak voor het trainingskamp in Antalya gemotiveerd. Hoe? Bekijk video hieronder!
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen