'Fenerbahçe start onderhandelingen met Celta de Vigo om Emre Mor'


mort
De link tussen Fenerbahce en Emre Mor is opnieuw sterker geworden. Althans dat meldt de Spaanse krant Marca vandaag. De Turken zouden de aanvaller willen huren van Celta de Vigo.

Fenerbahce heeft vijf miljoen euro over om per direct gebruik te maken van de diensten van Emre Mor. Dat meldt Marca. Celta wil niet per se afscheid nemen van de Turkse international, maar staat wel open voor een vertrek bij een goed bod. Emre werd onlangs nog buiten selectie gezet wegens een ruzie met de trainer van Celta.
 
Het bod zou al bij Celta op tafel zijn gelegd door Fenerbahce. De club wil tevens een optie bedingen waarvoor Emre over twee jaar voor tien miljoen euro definitief kan worden overgenomen. Naast Fenerbahce zou ook Galatasaray een huurbod hebben gedaan op de Turkse international.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen