Voorzitter Yeni Malatyaspor: "Ik vind Cyle Larin een goede en een belangrijke voetballer"


sadikciftpinar
Adil Gevrek, de voorzitter van Yeni Malatyaspor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Sadık Çiftpınar.
"Wij hebben een bod van Besiktas en Fenerbahçe ontvangen. De transfer is nog niet afgerond. Wij hebben officieel nog niet gesproken met elkaar, maar binnen 1-2 dagen gaat dat gebeuren. Het is niet voldoende dat wij alleen met elkaar praten. Het is ook belangrijk naar welke club Sadık Çiftpınar wil gaan. Wij moeten aan onze eigen club denken. Beide clubs zijn belangrijk voor ons. Men heeft het over Larin. Onze trainer gaat dit ook beoordelen. Wij gaan het hebben over of hij een geschikte speler voor ons is of niet Cyle Larin is een belangrijke speler en ik vind hem ook goed."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen