'Beijing Sinobo Guoan kan binnen 48 uur bod op Augusto verwachten'


arento
Het is niet ondenkbaar dat Renato Augusto Beijing Sinobo Guoan deze winter nog verlaat. 

Volgens de Turkse sportkrant Sporx heeft Fenerbahce serieuze interesse in de middenvelder en is men van plan om binnen 48 uur een bod uit te brengen. De Braziliaanse middenvelder die eerder ook uit kwam voor Corinthians zou niet gelukkig zijn in China. De Braziliaan ziet een vertrek naar Istanbul wel zitten. 
 
Het gaat om een huurbod van zes maanden. Of Guoan daar mee akkoord gaat is niet bekend. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1491
-: 0
R: 3264
Level 5
+1

Hij verdient 540,000 euro per maand, die reclames met mooie meisjes in je buurt zijn betrouwbaarder dan de Turkse kranten van vandaag.


+: 3142
-: 0
R: 4852
Level 5

Welke reclames met mooie meisjes?+: 3584
-: 0
R: 7572
Level 5

Bende bazen "Senin mahallende 50+ yaşindaki boşanmiş kadinlar seni bekliyor" reklami çikiyor. Yalan zira 50+ yaşit kadinlar hebben we wat beters te doen dan te wachten op Konyali.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen