Mundo Deportivo: 'Fenerbahçe gaat serieus werk maken van Balotelli'


aburdes
Mario Balotelli mag in januari 2019 vertrekken. De Italiaanse spits komt in aanmerking voor een transfer naar Fenerbahçe. Althans dat meldt de Spaanse Mundo Deportivo.

Balotelli is nu nog eigendom van het Franse OGC Nice. De oud-spits van onder meer Manchester City, AC Milan en Internazionale is echter niet van plan om zijn aflopende contract te verlengen in Zuid-Frankrijk en dus zou hij komende zomer transfervrij zijn. Dat scenario wil de Franse club voorkomen. 
 
De Fransen hopen eigenlijk drie miljoen euro over te houden aan een transfer van Balotelli in januari. Voor anderhalf miljoen euro zou men echter al akkoord gaan, zo is de verwachting.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

Ga weg man. Onze doel is voor dit seizoen op plek 10. Waarom heb je Balotelli nodig? Die gaat dikke salaris vragen. Misschien als we van Slimani afkomen dan waarom niet?


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Offf die 2e zin van jou, hoe pijnlijk. Gecmis olsun broer+: 4
-: 10
R: 50
Level 1

Wat praat je onzin met onze doel is voor dit seizoen op plek 10?
Is fenerbahce he? sacma sapan yorum yapma 10e heeft momenteel 6 punten meer dan ons. Waarschijnlijk heb je geen verstand van voetbal
Clown

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen