Mundo Deportivo: 'Fenerbahçe gaat serieus werk maken van Balotelli'


aburdes
Mario Balotelli mag in januari 2019 vertrekken. De Italiaanse spits komt in aanmerking voor een transfer naar Fenerbahçe. Althans dat meldt de Spaanse Mundo Deportivo.

Balotelli is nu nog eigendom van het Franse OGC Nice. De oud-spits van onder meer Manchester City, AC Milan en Internazionale is echter niet van plan om zijn aflopende contract te verlengen in Zuid-Frankrijk en dus zou hij komende zomer transfervrij zijn. Dat scenario wil de Franse club voorkomen. 
 
De Fransen hopen eigenlijk drie miljoen euro over te houden aan een transfer van Balotelli in januari. Voor anderhalf miljoen euro zou men echter al akkoord gaan, zo is de verwachting.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen