'Fenerbahçe onderhandelt met Chelsea over Fabregas'


afabrey
Cesc Fabregas versleet al een aardig rijtje mooie clubs in zijn loopbaan. Mogelijk gaat er in ieder geval nog één bijkomen.

De Spanjaard beschikt over een aflopend contract bij Chelsea, en daarom mag hij vanaf januari als aankomend free agent op zoek gaan naar een nieuwe club. Daar zou Fenerbahce wel wat in zien.
 
De Turken zijn al erg vaak aan Fabregas gelinkt, maar in januari wil de club toch écht toe gaan slaan voor de dirigent. Dat meldt de Engelse media. De oud-speler van FC Barcelona zal in de winterstop voor vijf miljoen euro de overstap naar Istanbul moeten maken.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen