'Fenerbahçe start onderhandelingen met United en Fellaini'


afmioz
De Belgische middenvelder Marouane Fellaini werd ooit met veel bombarie door Manchester United gekocht van Everton, maar wist de verwachtingen op Old Trafford vervolgens nooit echt waar te maken. 

Nu zou de Belg transfervrij of huurbasis voor een nieuwe transfer staan en naar verluidt heeft hij al een akkoord bereikt met een club.
 
Diverse Turkse kranten komen nu met het nieuws dat de Rode Duivel op weg is naar Fenerbahce. Volgens BeinSports en Sporx zou Fenerbahce al gestart zijn met de gesprekken om de 31-jarige middenvelder op huurbasis over te nemen van Manchester United. 
 
De media schrijft dat de beide partijen al een akkoord op tafel hebben liggen. Het is niet bekend wat Fellaini ontvangt, maar het is wel zeker dat de Engelsen een enorm verlies lijden op deze speler. Hij werd immers voor 30 miljoen euro binnengehaald.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen