“Fenerbahçe gaat minimaal 3 voetballers halen”


alikocfb1
Mehmet Demirkol, de sportcommentator van BeINSports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Fenerbahçe gaat minimaal 3 voetballers halen. Althans, dat is wat ik heb gehoord. Centrale verdediger, vleugelspeler en een middenvelder. Er is nog een kans dat Slimani naar Sporting gaat vertrekken. Fenerbahçe is de club die het meest behoefte aan transfers heeft. Soms kan 1 nieuwe speler, vier andere spelers die rondom hem spelen ook veranderen. Een nieuwe centrale verdediger kan het middenveld veranderen. Een speler kan alles veranderen. Ersun Yanal gaat Jailson heel vaak gebruiken. Het kan niet slechter worden voor Fenerbahçe. Ze staan 17de. Ok ze kunnen nog 18de worden, maar welke positie actie Fenerbahçe ook maakt, ze zullen nu weer naar boven gaan.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen