'Fenerbahçe-voorzitter Ali Koç onderhandelt met Arsene Wenger in Londen'


arrsen
Fenerbahçe wil de onlangs ontslagen Philip Cocu laten vervangen door ex- Arsenal-coach Arsene Wenger. 

Voorzitter Ali Koc zou volgens berichten in de Turkse pers sinds gisteren in Londen zijn om te onderhandelen met de Fransman.
 
Wenger zou bij Fenerbahce een astronomisch jaarsalaris van 5 miljoen euro gaan verdienen. Een bron van de Engelse krant Mirror zei: "Het is geen geheim dat voorzitter Ali Koc een groot bewonderaar is van Wenger en hem al jaren naar Istanbul wil halen. De komende dagen zijn er wat ontwikkelingen."
 
Arsène Wenger trad in de zomer af bij Arsenal. Sinds zijn vertrek zit 'Le Professeur' nog steeds zonder werk.
 
"Het is nog niet voorbij", aldus Wenger vorige maand in de Engelse pers. "Er zijn verschillende manieren om te trainen. Ik kan bijvoorbeeld met jonge gasten aan de slag gaan."
 
De 69-jarige Fransman voelt zich nog fit genoeg. "Ik voel me fysiek nog steeds oké en heb er ook nog zin in. Mijn ervaring wil ik delen met anderen. Dat maakt deel uit van het leven. Ik mis het veld en alles dat erbij komt kijken.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen