Fenerbahçe riskeert deelname Europees voetbal met 3 nieuwe sterspelers


alikocfb1
Het gaat slecht met Fenerbahçe.
Zeer slecht. Ondanks dat de Turkse topclub de laatste 32 van de Europa League heeft bereikt, staan ze teleurstellend op de 15de plaats in de Turkse competitie. In de winter gaan er volgens de laatste geruchten grote wijzigingen plaatsvinden bij de Turkse topclub. Er wordt een nieuwe trainer aangesteld en er worden minimaal 3 sterspelers aan de selectie toegevoegd. De transfers worden met eigen geld betaalt door de voorzitter en hiermee is hij bereid om een Europees verbod van 2 jaar te riskeren. Fenerbahçe mag namelijk alleen nieuwe spelers met transfersom kopen uit inkomsten van verkochte spelers. Gezien Fenerbahçe bijna geen spelers heeft die veel geld kunnen opleveren, heeft men deze weg gekozen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1403
-: 0
R: 2080
Level 5

Tja, willen we dit seizoen nog wat betekenen in Europa dan moeten we minstens de kwartfinale gaan bereiken, ik zie dat echter niet gebeuren.

Dit zat er aan te komen, ik vraag me serieus af of we gaan degraderen. Het zou de eerste keer zijn dat een Turkse topclub degradeert...

FB wordt binnen 3 jaar de derde club van Turkije, mark my words. Dit zijn hele moeilijk tijden voor ons, het enige pluspuntje is ons basketbalteam dat gewoon een merk is geworden in Europa, of het een pleister op de wond is? niet echt.

Als iemand mij 10 jaar terug had gezegd dat Fener deze dagen tegemoet zou zien dan had ik die persoon gewoon vierkant uitgelachen.


+: 4020
-: 0
R: 3491
Level 5
+1

Ze komen Europa toch niet in volgend jaar, gewoon doorspelen met wat je hebt.

Dit hoort overigens veel zwaarder gestraft te worden, zo een injectie is extreem oneerlijk terwijl wij een half seizoen zonder spits zitten te spelen door FFP.+: 0
-: 0
R: 22
Level 1

Nasil para yok , jozef guiliano satilidigi paralar nerde .

Wtf is dat man speler huren een top club huurt geen speler ,maar verhuurt ze

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen