Officieel: Koeman blijft trainer van Fenerbahçe


akmemz
Erwin Koeman blijft voorlopig trainer van Fenerbahçe. Dat heeft de Turkse topclub vandaag via technisch directeur Damien Comolli laten weten in een persverklaring.

De club heeft de verklaring naar buiten gebracht, omdat er de afgelopen weken meerdere malen vragen werden gesteld over de positie van Koeman. 
 
'Het blijft zoals het de afgelopen weken was. Er zijn geen veranderingen', zo staat in de verklaring.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 15
-: 0
R: 93
Level 2

Mooi want ersun yanal krijgt het toch niet beter en dan zouden we ersun yanal istifa schreeuwen! Besparen nu er valt niks te winnen. Mis met winter stop paar transfer en hopen beker te pakken en ver te komen met EL


+: 18
-: 0
R: 86
Level 2

Ze kunnen sws geen ander trainer halen tot het probleem met Cocu is opgelost. Dus al die ellende voor Yanal of voor een ander trainer is voor niks zolang die 6 miljoen niet betaalt wordt.


OFF TOPIC: Comolli geeft aan om een Fenerbahce B team te creëeren. (We hebben niet eens een A elftal willen ze B elftal.)+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Als ze zaterdag verliezen van Akhisar echt niet meer hoor..

Zelfs bij een gelijkspel..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen