'Real Madrid bereidt bod van 20 miljoen euro voor'


elmem
Real Madrid hield zich in de afgelopen transferperiodes relatief gedeisd voor zijn doen, maar daar gaat binnenkort verandering in komen.
De Koninklijke zou namelijk een bod van liefst 20 miljoen euro voorbereiden.
 
Macedonisch krant Ekipa schrijft op dinsdagochtend: "Real Madrid aast op Fenerbahce-middenvelder Eljif Elmas, maar het lijkt erop dat Real Madrid achter het net gaat vissen. De krant weet te melden dat naast Real Madrid ook Bayern Munchen inmiddels een bod van ruim 20 miljoen euro aan het voorbereiden is.
 
Het bod van Real Madrid zou 20 miljoen euro bedragen. De gelimiteerde transfersom van Elmas is 23 miljoen euro. Althans dat staat vermeldt in zijn contract volgens Milliyet.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen