Robinho: "Fenerbahçe doet het slecht, maar….."


roobd
Robinho heeft het naar zijn zin bij Sivasspor. De Braziliaanse aanvaller van de Super Lig rekent momenteel echter niet op een transfer.

"Ik ben blij bij Sivasspor en blij met mijn leven in Sivas", laat Robinho weten in gesprek met ASpor. "Ik heb nog een contract van zes maanden en ben altijd eerlijk naar de mensen die dicht bij me staan. Ik vertel ze dat ik hier gelukkig ben. De club geeft me veel, de fans, mijn ploeggenoten."
 
"Ik zit in een team dat wint van grote clubs en dat motiveert me alleen maar. Voordat ik naar Turkije kwam verzamelde ik veel informatie van Braziliaanse spelers. Ik heb een rustig leven. Van training naar mijn huis en van huis naar trainingen. Ik hoop dat we met Sivasspor eruit komen. Ik wil graag mijn contract verlengen.
 
‘Galatasaray, Besiktas, Basaksehir en Fenerbahce zijn grote clubs. Fenerbahce staat het slechtste ervoor. Dat is voetbal, kan elk groot club overkomen. Fenerbahce doet het slecht, maar alleen een T-shirt van Fenerbahce is al genoeg voor de Super Lig,” aldus Robinho.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen