Koeman: "Volop strijd geleverd en sterk gespeeld"


arwine
Interim-trainer Erwin Koeman heeft met Fenerbahçe een verdienstelijk gelijkspel behaald in de Turkse competitie. De thuiswedstrijd tegen runner-up Kasimpasa eindigde in 2-2.

Na het duel maakte Erwin Koeman het volgende bekend tegenover de camera’s van BeinSports.
 
Erwin Koeman maakt zijn elftal een compliment. "Ik ben trots op mijn spelers. Ze hebben volop strijd geleverd en speelden tegen nummer twee met 60% balbezit", zegt de oefenmeester tegenover B-SPorts. "Wij hebben 36 voorzetten gegeven en speelden aanvallend goed. Het is alleen jammer dat Slimani onder de mate presteert. Hij kan het zelf ook niet geloven. Maar ik heb alle vertrouwen in Slimani, hij gaat een keer barsten hoop ik. Complimenten aan mijn jongens. Ik begrijp de woede van de supporters. Wij moesten winnen, maar het is ons niet gelukt om te winnen. Ik hoop dat we zo snel mogelijk weer kennis kunnen maken met drie punten."
 
De ploeg van Koeman blijft vijftiende, nu met één punt boven de degradatiestreep. Kasimpasa zag de achterstand op koploper Medipol Basaksehir oplopen tot vier punten.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen