VIDEO: Penaltykiller Harun Tekin stopt weer een strafschop

aharuns
Een penalty stoppen is voor een keeper geweldig, maar Harun Tekin stopte maandagavond voor het tweede keer op een rij een penalty.
In week 13 stopte de doelman van Fenerbahce ook een strafschop in Trabzon tegen Trabzonspor.
 
Penalty Statistieken Harun Tekin
Vanaf 2014-2015 tot op heden heeft Harun van de 22 penalty’s 10 gestopt. Dat is een gemiddelde met 45.4%.
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Je moet maar geluk hebben. Als de speler niet was ingelopen dan konden ze scoren.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Ja maar de penalty moest overgenomen worden

Scheids gaat nog naar VAR en ziet dat zowel Kasimpasa als Fenerspelers te vroeg inlopen maar keurt de goal in de rebound dan af..

Belachelijke beslissing


+: 3
-: 10
R: 34
Level 1

Wat voor een domme opmerking maak jij dan , kijk is naar elke penalty iedereen begin te rennen zodra die persoon laatste stap naar t bal loop dat was ook bij bjk penalty tegen galatasaray kom niett met een hypocriete opmerking+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Waarom keurt ie m af dan? Dan moet ie toch overgenomen worden?


+: 46
-: 0
R: 229
Level 3

Domme opmerking Sana girsin tff is vandaag onderzoek begonnen , de scheids heeft verkeerd gehandeld , hij moest overgenomen worden en btw er bevonden zich ook 2 spelers van fb in de 16 op het moment dat Diagne de strafschop neemt , tip voor de volgende x weet waar je over praat en doe een beetje onderzoek , aangezien je hier comments achterlaat heb je internet net Zo makkelijk kun je de spelregels opzoeken, moet zeggen dat de scheidsrechters en de tff de laatste weken zich zelf egt voor lul heeft gezet zodanig zelfs dat iedereen in het buitenland er zelfs over heeft die zullen ons niet meer serieus nemen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen