Fenerbahçe niet langs Kasimpasa: 2-2


adiagne
Erwin Koeman is er nog niet in geslaagd om Fenerbahçe uit de gevarenzone te loodsen in de Turkse Süper Lig. De interim trainer speelde met zijn ploeg thuis met 2-2 gelijk bij Kasimpasa.

Fenerbahçe blijft door het gelijkspel vijftiende en sluit week 14 af met 14 punten. De formatie van Koeman kwam al bijna op achterstand via een penalty van Diagne, maar zijn schot werd gestopt door keeper Harun Tekin. In de 22e minuut kwam Fenerbahce toch op achterstand door een treffer van Mbaye Diagne:0-1.
 
Fenerbahce speelde in de eerste helft met veel balverlies maar was zo nu en dan toch gevaarlijk voor het doel van Kasimpasa. De ploeg van trainer Mustafa Denizli was toch meer van de snelle counter aanvallen met Diagne. 
 
Vlak voor rust wist 'Fener' de achterstand echter om te buigen in een voorsprong. Roman Neustädter en een eigen treffer van Özgür Cek zorgden binnen vier minuten voor de 2-1. In de tweede helft was er een sterker Fenerbahce op het veld en drukte de uitploeg ver naar achteren.
 
Maar het was Kasimpasa die na de hervatting al gelijk maakte. Wederom was het Diagne die via een kopbal de 2-2 maakte. Fenerbahce was de betere ploeg op het veld en kreeg een aantal kansen voor het doel van Kasimpasa, maar het mocht niet baten. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen