Behich is ontevreden en wil graag naar Fenerbahçe


abehic
Aziz Behich komt bij PSV amper aan spelen toe.
De Australische verdediger is daar ontevreden over en hoopt een transfer naar het geïnteresseerde Fenerbahce te realiseren. Althans dat meldt de Turkse krant Sabah.
 
Sabah meldt dat Fenerbahce wel geïnformeerd heeft bij de zaakwaarnemer van Behich, maar dat er nog niet gesproken is met de club. Behich zou op dit moment te duur zijn. PSV eist ruim 4 miljoen euro voor de verdediger.
 
Behich zelf ziet een vertrek naar Fenerbahce wel zitten. Aziz is een 27-jarige verdediger die met name op de linksbackpositie speelt, maar hij kan ook in het hart van de defensie uit de voeten. Hij kwam afgelopen zomer over van Bursaspor naar PSV.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen