Komt Gabigol naar Fenerbahçe of kiest hij toch voor de Premier League?


gabigol
Iedereen dacht dat Fenerbahçe in de zomer bekende namen zoals Lucas Perez, Ben Arfa, Gabigol en Gustavo Gomez zou gaan halen, maar de Turkse topclub heeft geen een van deze namen kunnen halen.
Toch gingen er de afgelopen dagen weer geruchten rond dat Fenerbahçe weer bezig was met Gabigol. De Braziliaanse aanvaller heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
 
"Volgens de media zei de Boer zei dat ik niet hard wou werken. Wat grappig is, is dat hij dat nooit in mijn gezicht heeft gezegd. Hij heeft het er nooit over gehad. Hij was mijn trainer en had wat kunnen zeggen. Toch zie ik dit als een poging van hem om mij te helpen veranderen wat ik moet veranderen. Het stoort mij niet, ik respecteer zijn mening. Everton, West Ham United en Crystal Palace? Dat zijn grote clubs met spelers van topkwaliteit. Hopelijk zal iedereen tevreden zijn als we een overeenkomst bereiken. Er zijn veel partijen betrokken, vooral Inter, dat mijn rechten nog heeft. Het is nog niet besloten, maar de kans dat ik in Brazilië blijf is klein. De Premier League trekt mij heel erg aan. Er hebben daar altijd geweldige aanvallers gespeeld."
 
Zoals jullie weten mag Fenerbahçe alleen spelers kopen uit inkomsten van verkochte spelers. Internazionale verhuurt Gabigol momenteel aan Santos, maar in januari keert hij terug naar Italië. Clubs zoals Fenerbahçe, Everton, West Ham United en Crystal Palace hebben een verregaande interesse in de Braziliaanse aanvaller. Inter haalde Gabigol in 2016 met hoge verwachtingen binnen, maar de Braziliaanse aanvaller kwam nooit uit de verf in Milaan. 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen