'Fenerbahçe doet bod van 4 miljoen euro op Valencia'


avalenci
De club uit Istanbul zou volgens de Mexicaanse media een bod hebben uitgebracht op 29-jarige aanvaller. De “Gele Kanaries”  ziet Enner Valencia als de ideale vervanger van Slimani, die naar alle waarschijnlijkheid in de winter vertrekt.

Het zou om een bod gaan van circa 4 miljoen euro. De 29-jarige Ecuadoraanse aanvaller was in 2015 een van de belangrijkste spelers bij CF Pachuca. Mede dankzij zijn 18 doelpunten in 23 wedstrijden maakte hij veel indruk bij CF Pachuca. Daarna verkaste hij naar West Ham United en Everton. Momenteel komt hij uit voor Tigres sinds 2018 en ziet een terugkeer naar Europa wel zitten.
 
Valencia is een Ecuadoraans voetballer die bij voorkeur als aanvaller speelt. In 2012 debuteerde hij in het Ecuadoraans nationaal elftal.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen