De kans dat Fenerbahçe gaat degraderen is nog steeds groot!


alikocfb1
Fenerbahçe wacht maandag een moeilijke wedstrijd.
De ploeg van trainer Erwin Koeman mag absoluut niet verliezen. Sterker nog, ze moeten winnen, want anders zeggen de statistieken dat er een grote kans is dat ze dit seizoen gaan degraderen.
 
Fenerbahçe heeft dit seizoen na 13 speelweken maar liefst 13 punten kunnen verzamelen. Dat is 1 punt per wedstrijd. Als Fenerbahçe tot het einde van het seizoen gemiddeld 1 punt per wedstrijd pakt, kunnen ze dit seizoen maximaal 34 punten verzamelen. 
 
Het afgelopen seizoen had Konyaspor, de nummer 15 van de Süper Lig 36 punten en overleefde hiermee een degradatie. Osmanlispor, Genclerbirligi en Karabukspor hadden respectievelijk 33, 33 en 12 punten  en degradeerden.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen