Mbaye Diagne: “Op dit moment ben ik de beste speler van de Turkse competitie”


diagne2
Mbaye Diagne, de aanvaller van Kasımpaşa heeft onlangs tijdens een interview aangegeven dat hij de beste speler van Turkije is.
“Ik ben blij dat alles goed verloopt in Turkije. Ik ben hier ook gelukkig. Op dit moment ben ik de beste speler van de Turkse competitie. Als ik zo doorga, kan ik gemakkelijk 30 doelpunten of meer scoren. Dat is mijn doel, maar natuurlijk ook succes boeken met mijn club. Wij gaan alles doen om ook van Fenerbahçe te winnen. Na mijn doelpunten doe ik King Kong meestal na, maar dat ga ik niet meer doen, want dan ik een gele kaart krijgen. Als ik ook een doelpunt scoor tegen Fenerbahçe zal ik dit op een speciale manier vieren.”
 
De 27-jarige Senegalese aanvaller heeft dit seizoen in 13 wedstrijden 14 goals gescoord.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen