Officieel FB: "Onze trainer heeft geen statement afgegeven"


afenerbah
Een opmerkelijke statement van Fenerbahçe: volgens de club heeft Erwin Koeman zich niet uitgelaten over zijn toekomst.
De Telegraaf publiceerde vrijdag een interview met de interim-trainer waarin hij juist wél inging op zijn toekomst. Koeman sprak de verwachting uit dat hij voor de winterstop vervangen zou worden.
 
Fenerbahçe laat zich zaterdagochtend horen en communiceert dat Koeman dit nooit gezegd heeft. Het is niet duidelijk of de quotes van Koeman niet kloppen of dat Koeman De Telegraaf nooit te woord heeft gestaan.
 
'Erwin Koeman, onze trainer, heeft geen statement afgegeven tegen welke krant dan ook. Dezelfde inhoud wordt nu nog steeds voorgeschoteld aan het publiek. We willen dit graag bekendmaken aan de mensen.'
 
Bron: Fenerbahce.org
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen