Koeman: "Het kan een dag of een week zijn"


afaks
Tot dusver heeft Erwin Koeman na het ontslag van Phillip Cocu de touwtjes in handen bij Fenerbahçe, maar de Nederlander verwacht niet dat hij nog lang aan het roer zal staan. 

De coach loodste de Turkse topclub donderdag naar de volgende Europa League-ronde, maar ook dat is volgens hem geen garantie voor een langer verblijf.
 
"Wat moet ik anders doen dan rustig blijven? Ik leef sowieso vaak met de dag, en hier zeker. Ik zie het wel", zegt de oud-trainer van Feyenoord vrijdag tegen De Telegraaf.
 
"Ik geloof niet dat het tot de jaarwisseling zal zijn. Dat kan ik me niet voorstellen. Dat zijn nog zeven wedstrijden. Het kan een dag of een week zijn, maar ik denk eigenlijk niet dat het veel langer gaat duren."
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen