Erwin Koeman: “We zien wel wat er gebeurt”


akoes
Erwin Koeman, de interim-trainer van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover de Telegraaf.
“Iedereen weet graag waar hij aan toe is. Dat is simpel. Maar die vraag moet je stellen aan de mensen die boven me staan. We zien wel wat er gebeurt. Ik ben nog steeds hier en doe mijn uiterste best om, samen met Chris van der Weerden, het team in vorm te krijgen. Het zijn dan de spelers die de prestatie moeten leveren. En als je een goede professional bent, is het geen issue of er een coach er is voor twee weken of vier weken.”
 
Erwin Koeman hoopt snel duidelijkheid te krijgen rondom zijn positie bij Fenerbahçe, want na het ontslag van Phillip Cocu weet hij nog steeds niet waar hij aan toe is.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen