Valbuena over tekenen nieuw contract: "Ik heb geen haast"


avuult
Mathieu Valbuena heeft geen haast om een nieuw contract te tekenen bij een andere club of Fenerbahce. 

Voor de Fransman moet het volgende contract perfect zijn, waar dat ook is en dus neemt hij uitgebreid de tijd ervoor. 
 
Perfect contract
De Fransman kan automatisch voor 1 jaar bijtekenen bij Fenerbahce mocht hij nog negen duels spelen, maar staat naar verluidt ook in de belangstelling van Franse topclubs. Tegenover de Turkse pers zegt Valbuena:
 
"Het volgende contract dat ik teken moet hèt contract zijn. Ik kan niet zeggen wat ik over `1 of 2 jaar doe en daarom moet het volgende contract perfect voor mij zijn. Ik heb vaak de neiging gehad om terug te keren naar Frankrijk en dat heb ik nog steeds. Maar momenteel richt ik me op het voetbal bij Fenerbahce. Ik heb nog een contract van zes maanden en ga binnenkort rond de tafel met het bestuur. We gaan in januari zien wat er gaat gebeuren,” aldus Valbuena.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen