Grote zorgen: Cocu eist 6 miljoen euro, door UEFA-sancties kan Fenerbahçe geen nieuwe trainer aanstellen


aooc
Het Turkse medium Sabah bericht vandaag dat voorzitter Ali Koc Erwin Koeman wil vervangen door een ervaren trainer.
Onlangs werden Sampaoli, Luis Enrique en 'topkandidaat' Antonio Conte al genoemd, maar het lijstje is inmiddels aangevuld met nóg twee namen. De Fenerbahce-top denkt aan Ersun Yanal en Abdullah Avci die naar verwachting goed om kunnen gaan met alle ego's in de kleedkamer en de sterspelers in het gareel kunnen houden.
 
Ondertussen dreigt er ook een financieel debacle voor de “Gele Kanaries”, meldt de Turkse krant. De ontslagen trainer Philip Cocu eist zes miljoen euro schadevergoeding. De Turkse topclub wil 2 miljoen euro betalen in termijnen voor zijn ontslag en daar gaat de Nederlander niet mee akkoord. Cocu eist zes miljoen euro schadevergoeding. Omdat Cocu de papieren niet tekent kan Fenerbahce door de Fair play regels geen nieuwe trainer aanstellen. Cocu verblijft momenteel in het Hotel van Fenerbahce-voorzitter Ali Koc.
 
Naar verluidt is het niet ondenkbaar dat de UEFA op korte termijn 'sancties' aan Fenerbahce gaat uitdelen vanwege het breken van de Financial Fair Play-regels.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen