'Nabil Dirar in vergevorderde onderhandeling met Club Brugge'


adiroz
Nabil Dirar (32) komt bij zijn huidige werkgever Fenerbahçe niet aan spelen toe, maar dat neemt niet weg dat de vleugelspeler erg in trek is. Een terugkeer naar de Belgische top wenkt voor Dirar.

Nabil Dirar is wel degelijk op weg naar Club Brugge. De Marokkaan wil in januari koste wat het kost weg bij Fenerbahçe, waar hij geen toekomst meer heeft.
 
De transfer van Nabil Dirar naar Club Brugge zou wel eens heel rap afgerond kunnen worden. Dat meldt Sacha Tavolieri, journalist bij RMC Sport, althans. Tavolieri bevestigt de geruchten uit Turkije over de terugkeer van Dirar naar Club. 
 
Waarschijnlijk betreft het een overgang in januari aangezien de gesprekken reeds vergevorderd zijn.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen