Ayew vraagteken door gebroken vinger


aayew
Andre Ayew blijkt zijn ringvinger van zijn rechterhand te hebben gebroken. 

Toch probeert Fenerbahce de Ghanese aanvaller speelklaar te krijgen voor het cruciale treffen met Dinamo Zagreb in de Europa League.
 
Ayew liep de kwetsuur op in de competitiewedstrijd tegen Trabzonspor, doordat hij ongelukkig terechtkwam na een duel. Aanvankelijk veronderstelde de medische staf van de Turkse topclub dat de vinger van Ayew was ontwricht.
 
De breuk is nog geen reden om de handige aanvaller buiten de selectie te laten voor het duel met de Kroatische club. 'We doen er nu alles aan om er voor te zorgen dat we een spalk vinden, waarmee hij donderdag verantwoord in het veld kan staan en die de scheidsrechter goedkeurt', verklaart clubarts tegenover FB TV. 'Maar de vinger moet wel beschermd worden, want het is onherroepelijk dat hij daar een keer op gaat vallen of een tikkie tegenaan krijgt.'
 
Coach Erwin Koeman heeft niet alleen te maken met twijfels rond de inzetbaarheid van Ayew. Ook Benzia is een twijfelgeval wegens maagproblemen.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen