“Als dit de nieuwe Fenerbahçe is, dan wil ik deze Fenerbahçe niet”


ridvandilmen2
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft na het duel tussen Trabzonspor en Fenerbahçe de onderstaande uitspraken gedaan.
“Als de wedstrijd 2-2 zou eindigen, dan zou ik zeggen dat het een grap zou zijn. Novak, de linksback van Trabzonspor kon 4 doelpunten scoren. Yusuf Yazıcı heeft 5-6 keer op doel geschoten. Doelman Harun Tekin heeft perfect gespeeld. BeINSports kan geen samenvatting van 3 minuten maken. Trabzonspor heeft verdiend gewonnen. In de laatste minuten kon Fenerbahçe gelijkmaken. Trabzonspor kon een megascore tegen Fenerbahçe bereiken. Dan praat ik over meer dan 5-1. Als dit de nieuwe Fenerbahçe is, dan wil ik deze Fenerbahçe niet.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen