“Als dit de nieuwe Fenerbahçe is, dan wil ik deze Fenerbahçe niet”

ridvandilmen2
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft na het duel tussen Trabzonspor en Fenerbahçe de onderstaande uitspraken gedaan.
“Als de wedstrijd 2-2 zou eindigen, dan zou ik zeggen dat het een grap zou zijn. Novak, de linksback van Trabzonspor kon 4 doelpunten scoren. Yusuf Yazıcı heeft 5-6 keer op doel geschoten. Doelman Harun Tekin heeft perfect gespeeld. BeINSports kan geen samenvatting van 3 minuten maken. Trabzonspor heeft verdiend gewonnen. In de laatste minuten kon Fenerbahçe gelijkmaken. Trabzonspor kon een megascore tegen Fenerbahçe bereiken. Dan praat ik over meer dan 5-1. Als dit de nieuwe Fenerbahçe is, dan wil ik deze Fenerbahçe niet.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 10855
-: 0
R: 10918
Level 5

Vizyon van Ali bey is in de PTT lig spelen. Baksana takima, zelfs Malatya heeft beter selectie.


+: 1442
-: 0
R: 3147
Level 5
+2

Het is dankzij Aziz yildirim dat we met 630 miljoen euro aan schulden en opeenvolgende jaren bijna geen inkomsten zullen genereren omdat alles naar INTRESTEN (niet schulden!!!!) gaat.
Beter stil zijn.


+: 32
-: 0
R: 293
Level 3

Van mij mag Ridvan Dilmen zijn Fener tenue weer aantrekken en spelen. Hij zal in ieder geval beter zijn dan een aantal spelers die er niks van bakken.+: 1442
-: 0
R: 3147
Level 5
+1

Opzouten met deze manipulerende Aykutfan. BJKLI Ridvan.


+: 1627
-: 0
R: 3743
Level 5

Ridvan s*ktirgit seytan lakap’li g*vat, het boeit niemand dat jij de ‘nieuwe Fenerbahce’ niet wilt. Niemand wilt jouw Fenerbahce.


+: 1153
-: 0
R: 1415
Level 5
+2
38

Verliezen van Trabzonspor in hun eigen stadion is geen schande, deze elftallen spelen het hele jaar voor geen ene bal en dan wanneer ze tegen Galatasaray , Fenerbahcé of Besiktas moeten, spelen ze ineens de sterren van de hemel.

Jammer dat ze dat niet kunnen doortrekken en h.g.w. volgende week weer 5 of 6 om hun oren zullen krijgen van een Sivas of Antalyaspor of dergelijke.


+: 8768
-: 0
R: 13012
Level 6
+1

Ik zag geen 'nieuwe Fenerbahce'. Ayew en Slimani zijn gehuurd, die zijn volgend seizoen weer weg. Neustadter, Isla, Skrtel, HAK, Topal, Valbuena, deze gasten waren er al en zijn allemaal op leeftijd. Eljif krijgt meer minuten, dat is het enige wat 'nieuw' is. Maar hetzelfde geldt niet voor Baris, Berke en Ferdi.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen