Benzia had maagproblemen en werd daarom buiten de selectie gezet

abizin
Benzia leek even een twijfelgeval, maar hij was toch niet fit genoeg om vandaag mee te spelen in het Super Lig duel tegen Trabzonspor.
De Algerijn ging uit voorzorg niet meer naar Trabzon en werd wegens maagproblemen uit de selectie gezet.
 
“Benzia kon dus niet mee naar Trabzon wegens maagproblemen", klinkt het tegen FB TV. De coach is blij met Frey, die langzaam weer doelpunten begint te maken. Tegen Trabzonspor maakte hij een doelpunt en miste ook een kans. "Van week tot week wordt hij scherper", aldus Koeman.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 10787
-: 0
R: 10659
Level 5

Alleen Gs is eerlijk met Gomis die niet mee naar Antalya ging, de rest liegt alleen maar, ook bij bjk is het zelfde met Pepe.


+: 1555
-: 0
R: 4916
Level 5
+1

Fener moet zsm afscheid nemen van al die Noord Afrikaanse maaien.. Slimani, Dirar, Aatif en deze wannabe vedette Benzia..

Stelletje kakkerlakken


+: 10787
-: 0
R: 10659
Level 5

Je vergeet Ayew...+: 1555
-: 0
R: 4916
Level 5

Ayew is geen Noord Afrikaan


+: 844
-: 0
R: 1157
Level 5

Ik zou ook maagproblemen krijgen als ik wist dat ik Slimani moet aanspelen.


+: 17430
-: 0
R: 19090
Level 6
+1

Accepteer de punchline

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen